Este vară și cauți locul potrivit pentru relaxare și distracție? Parcurile de aventură pot fi alegerea perfectă pentru întreaga familie, mai ales că ai de unde alege! Iată 5 dintre recomandările noastre!

În București, aproape de zona comercială Militari, se află un loc perfect pentru familiile cu copii. Divertiland este dotat cu tobogane cu apă, piscină, locuri de joacă pentru cei mici, restaurante, magazine etc.

E vară și vrei un loc unde să te răcorești, să te realxezi, iar cei mici să se poată distra în voie? Aqua Star din Satu Mare poate fi locul ideal pentru cei care locuiesc în această zonă a țării. Topogane, piscine, locuri de joacă pentru copii, toate își așteaptă vizitatorii dornici de distracție.

Club Aventura (în judeţul Harghita) este primul parc de aventură din Europa într-o salină. Este situat la 120 de metri adâncime, în subsolul salinei Praid, și este primul parc de aventură din ţară ce îmbină traseele cu elemente între stâlpi şi elemenete pe stâncă de sare, totul într-o locaţie unică în Europa.

Deschis de mai bine de 10 ani, Paradisul Acvatic din Brașov este un centru de sport, sănătate și relaxare, destinat întregii familii. Locul are o capacitate mare și se adresează celor care doresc să se destindă și să petreacă timp de calitate la final de săptămână. Complexul dispune de piscine, tobogane de apa, saune, jacuzzi, sala de fitness, teren de fotbal de interior, volei pe nisip și un restaurant.

Cel mai complex parc de aventură este cu siguranță Arsenal Park de la Orăştie. Acesta este situat în cadrul singurului complex turistic cu specific militar din ţară şi din sud-estul Europei. Aleile complexului sunt străjuite de 150 de exponate militare: tunuri, TAB-uri, mitraliere şi tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, avioane, elicoptere. Acesta este cel mai mare muzeu militar în aer liber din țara noastră. Merită vizitat! Copiii vor fi fascinați.