Trei orașe din țara noastră ascund unele dintre cele mai interesante scări pe care poţi urca. Viu colorate, pictate cu talent și dăruire, treptele sunt demne de admirat de fiecare dintre noi.

Vechi de mai bine de 100 de ani, scările Rakoczi au fost îmbrăcate în motive populare ce amintesc de portul tradițional din Transilvania. Amplasate între Parcul Cetăţii Medievale şi strada Revoluţiei, scările s-au transformat într-o  „pânză“ unde talentul şi inspiraţia s-au unit din dorinţa de a le aduce oamenilor o pată de culoare. (Sursa FOTO: lataifas.ro)

Strada Xenofon, din Capitală, a primit o nouă înfăţişare cu ajutorul Initiative, agenţia de media a grupului Lowe România, şi al artistei plastice Eva Radu. Singura stradă bucureșteană formată din trepte inspiră prin coloritul său optimism şi veselie, fiind cu siguranță un punct de atracție pentru turiști și nu numai. (Sursa FOTO: cunoastelumea.ro)

Scările Furnica, din orașul Târgu-Mureș, datează de la începutul anilor ’70 şi leagă cartierul Budai de Dâmbul Pietros. Modelul cu pixeli coloraţi în galben, portocaliu, roşu şi albastru aduce modernitatea în zona plină de verdeaţă.  (Sursa ghiduri-turistice.info)