Actrița Jacqueline Bisset, îndrăgostită de România

0
3116

În această vară, Jacqueline a vizitat din nou România mergând la Bucureşti, trecând apoi prin Bistriţa, prin satele din Transilvania şi până la Sinaia, într-o „excursie minunată”, după cum a mărturisit actriţa pe contul său de Facebook.

Actriţa s-a arătat atrasă de mâncarea de la Bistriţa, de pădurile și munţii noștri.

„O altă excursie minunată prin România vara aceasta. A început la Bucureşti, apoi în nord, la Bistriţa pentru a vedea prieteni şi mâncare incredibil de bună!”, a scris actriţa. „Apoi prin Sovata şi Munţii Căliman, prin satele transilvane şi în sud, la Viscri, cu bisericile lui fortificate şi la casa Prinţului Charles, un loc liniştit, foarte nepretenţios”, şi-a descris Jacqueline Bisset călătoria sa aici.

Sinaia şi Bucegi au fost de asemenea pe lista turistei Jacqueline Bisset. „Nu este foarte distractiv să conduci noaptea, pe drumuri întortocheate şi periculoase, dar a meritat. Am văzut camioane pline de lemn tăiat ilegal, furat din pădure. Tăierile ilegale sunt o mare problemă în România şi e aşa de păcat pentru că au cele mai splendide păduri, cele mai naturale şi mari din Europa, pline de viaţă sălbatică şi oxigen pentru întreaga lume”, a scris actriţa.

Jacqueline Bisset, care a fost invitată anul trecut la gala UNITER, a văzut „Sfinxul şi Babele” – „un loc superb, aerisit”. (Sursa: News.ro)