Din respect pentru tradițiile și valorile românești, din dragoste pentru țara în care s-a născut și trăiește, Ana Maria Brânză, una dintre cele mai titrate spadasine românce, a inițiat un proiect de suflet. Sub umbrela Autentica, sportiva noastră a colaborat cu peste 100 de designeri români, pentru câteva colecții cu cele mai frumoase motive populare românești.

Mi-am dorit pentru anul Centenarului un proiect personal de suflet, pentru că așa am învățat eu că se fac lucrurile bune și bine- unul în care să vorbesc despre noi și ce ne definește așa cum ne-ar plăcea să vorbească o lume întreagă, să cunoaștem oameni care nu au obosit și să le respectăm talentul și strădania. Să ne întoarcem spre ce ne definește, a scris Ana Maria Brânză pe site-ul ei.

Autentica este un proiect prin care avem grijă de valorile noastre, în care am  adunat creațiile a 100 de designeri români și talentați. Am pornit cu gândul la câțiva pe care îi îndrăgesc, apoi pasiunea mea pentru fashionul românesc de inspirație autentică a descoperit noi și noi nume. Treptat, Autentica s-a transformat într-o poveste, într-o celebrare a spiritului autentic românesc, transpus atât de frumos și de original în ceea ce am putea numi cu adevărat artă.

Autentica este un demers de lăudat, care ne face tot atâta cinste cât și medaliile câștigate de spadasină, în ultimii ani.

Autentica este în primul rând despre oameni, dar și despre genți, pantofi, rochii, cămăși, bijuterii – micile bucurii care ne colorează viața, a mai declarat sportiva.

Sursa:http://www.anamariabranza.ro/autentica/