Tânăra actriță Andreea Perju iubește să călătorească în România. Ultima dată a vizitat Sibiul și a fost pe Transfăgărășan. Iar, atunci când vine vorba de bucatele românești, Andreea râmâne fidelă celor din zona Moldovei.

Care este locul din țara noastră pe care îl vizitezi cu plăcere de fiecare dată?

Vizitez, minim o dată pe an, Bacăul și împrejurimile lui. Acolo am copilărit și acolo mă simt bine de tot, ca acasă. Pentru mine, satul Tomozia și comuna Faraoani fac parte din existența mea. Din inima mea.

Din punct de vedere culinar, care zonă a țării ți se pare cea mai ofertantă și de ce?

Cred că bucătăria românească este ofertantă și variată. Rămân fidelă Moldovei, dar în fiecare colțișor de țară vizitat am mâncat ceva specific zonei și am rămas plăcut surprinsă.

Care ar fi un TOP 5 destinații din România pe care le recomanzi cu plăcere?

Recomand Conacul Polizu din Harlău, județul Iași, Vidra de Sus (am avut niște filmări de curând și am descoperit un colț de Rai ), orașul Timișoara, cap- coadă, Sibiul și Transfăgărășanul.

Se întâmplă des să mergeți în vacanțe în România? Care a fost ultima vacanță aici?

Se întâmplă des să avem tot felul de escapade în țară. Atât cu fetițele, cât și singuri. Îmi place la nebunie să evadez, chiar și pentru două zile. Ultima dată am fost toți patru la Sibiu, pentru că mi-am dorit să revăd „Faust”, iar, la întoarcere, am fost pe Transfăgărășan.