Casa Lorabella din Herculane

0
1702

Casă Lorabella este așezată pe malul Cernei, într-o zona liniștită din Băile Herculane. Pensiunea oferă servicii turistice adaptate atât celor veniți la Băile Herculane pentru proprietățile curative ale apelor de aici, cât și celor ce vizitează stațiunea pentru agrement.

Pensiunea dispune de 12 locuri de cazare în 5 camere duble și un apartament. Spațiile de cazare sunt dotate cu televizor şi baie proprie cu cabină de duș, fiind disponibil şi serviciul la cameră. Accesul animalelor de companie este permis în pensiune.  Servicii suplimentare pot fi solicitate la recepție (transfer la și de la gară sau aeroport, transport şi depozitare de bagaje, depozitarea obiectelor de valoare, închiriere de mașini, servicii de spălătorie, accesul la telefon, fax, Internet, informații turistice etc.). Casa Lorabella oferă oaspeților şi 6 locuri de parcare supravegheate video.  Oaspeții pot servi masa în restaurantul pensiunii (40 de locuri), ce oferă un meniu bazat pe specialități ale bucătăriei italiene și internaționale. Salonul restaurantului este o locație potrivită și pentru găzduirea unor evenimente în cadru restrâns. Funcționează, de asemenea, în cadrul Casei Lorabella barul și o terasă amplasată chiar pe malul Cernei.

Casa Lorabella vine în întâmpinarea solicitărilor oaspeților veniți la Băile Herculane pentru tratamente prin facilităţi specifice: există aici un bazin cu apă termosulfuroasă și funcționează în cadrul pensiunii propriul cabinet medical. Oaspeții au astfel posibilitatea de a beneficia chiar în cadrul pensiunii de o serie de proceduri terapeutice, precum: electroterapie, tratament cu ultrasunete, tratamente homeopatice, tratamente geriatrice, acupunctură, masaj.  În ceea ce privește oferta de agrement, se pot organiza partide de pescuit pe Dunăre sau pe apele din împrejurimile stațiunii, plimbări cu bărci cu sau fără motor, drumeții pe traseele montane din regiune.  Nu în ultimul rând, oaspeții pensiunii au posibilitatea de a practica alpinismul pe trasee cu diverse grade de dificultate, sub supravegherea unui instructor autorizat.
Pentru mai multe detalii sunați la: +40-255-561.796
Foto: facebook