Casa de vacanţă este localizată într-un decor de vis, la 25km de Râmnicu Vâlcea pe traseul Horezu-Târgu Jiu în drumul spre şoseaua Transalpina. Pensiunea oferă o piscină sezonieră în aer liber, facilităţi de grătar, parcare privată gratuită şi un loc de joacă pentru copii.

Capacitatea de cazare este formată din:

  • parter – o cameră cu pat matrimonial, living deschis şi baie cu dus, loc de luat masa ,utilat cu aragaz, frigider, cuptor microunde, filtru cafea, veselă, etc…
  • mansardă – o cameră cu două paturi matrimoniale şi baie proprie
  • tot în aceiaşi curte se poate face cazare într-o cabană de lemn patrimoniu muzeu datată 1903 dar amenajată stil cabană de vânătoare cu trofee şi blănuri în care se află un pat dublu extralarge şi se poate adauga un pat pliant şi baie proprie cu duş şi apă caldă non stop, precum şi o mini bucătărie dotată cu aragaz şi frigider precum şi cu veselă.
  • Total capacitate de cazare 8 persoane.

Staţiunea Băile Olăneşti se află la 10 km de Casa Rustică Oltenia, iar staţiunea Călimăneşti este situată la 18 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, aflat la 74 km de Casa Rustică Oltenia.

Pentru mai multe detalii accesaţi: www.cazarerustica.cabanova.com

foto: facebook