Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul plin de evenimente care mai de care mai atractive. Dacă nu ți-ai făcut planuri de plecat din oraș, iată câteva Târguri la care vei găsi produse handmade, mărțișoare unicat și creații ale unor artiști autohtoni!

Dragobetele, sărbătorit în fiecare an pe 24 februarie, reprezintă unul dintre cele mai frumoase obiceiuri străvechi ale poporului român. Și, pentru că este o zi de sărbătoare, care marchează revigorarea naturii și, în același timp, a omului, mulți organizatori de evenimente au profitat să strângă în același loc artiști autohtoni și produsele lor unicat.

#Dichisar de Mărţişor, cel mai mare târg de homemade din Bucureşti

#Dichisar de Mărtișor revine pe 24-25 februarie cu zeci de creatori romani, între orele 10.00- 20.00, la Impact Hub din București (zona Timpuri Noi). Expozanții au pregătit colecțiile noi de primăvară: haine, bijuterii, genți, pantofi, jucării, decorațiuni etc- pe toate le veți găsi în cadrul Târgului.

Târgul de Mărțișor și Dragobete

Pe 24 și 25 februarie, în Centrul Vechi al Bucureștiului, mai exact, pe strada Smârdan nr. 43, vă dau întâlnire câțiva artiști români care vin să-și expună cele mai frumoase creații, de la bijuterii, la accesorii, obiecte vestimentare sau decorațiuni pentru casă. Târgul susține și încurajează creatorii români. Așadar, între orele 12.30-19.30, The Vintage Pub își așteaptă vizitatorii, în zilele mai sus menționate.

Bounty Fair #31

Ultimul sfârșit de săptămână al lunii februarie anunță un târg cu multe…mărțișoare. Pentru cei care vor să se pregătească din timp și sunt în căutare de mărțișoare originale, organizatorii au gândit un târg unde vor fi expuse spre vânzare mărțișoare unicat, realizate manual de unii dintre cei mai talentați artizani români. Scopul evenimentului constă în promovarea creativității și talentului românesc. Așadar, pe 24 și 25 februarie 2018, între orele 10.00-19.00, Casa Universitarilor din Capitală, str. Dionisie Lupu, nr. 46, își deschide porțile pentru cei interesați.