Colecție unicat de broșe cu motive românești, creată la an aniversar de Alisia Enco

0
1179

Motivele tradiționale sunt o sursă inepuizabilă de inspirație pentru designeri. Așa s-a născut și colecția Traditionale- o colecție inspirată de simplitate și putere de inovație, minimalism și creativitate, delicatețe și forță.

Motivele românești care au definit colecția Traditionale sunt acum recreate în broșe speciale pe suport din lemn și sticlă organică. Designerul a folosit cristale naturale și un sistem de prindere brevetat, cu ajutorul magneților.

Am creat colecția de accesorii cu gândul la forța feminină a României, care merită celebrată, acum, într-un an aniversar. Mi-aș dori ca româncele – fie că sunt femei de business, antreprenoare, în funcții de decizie, angrenate în politică și în foruri înalte sau pur și simplu femei care trăiesc frumos și iubesc să fie elegante – să poarte aceste accesorii ca o emblemă a feminității active, militante, care schimbă lumea și România în bine. Mi-aș dori ca în spatele fiecăruia dintre aceste simboluri să se poată citi un mic manifest pentru creativitate, libertate, spirit pozitiv și încredere în sine“, a declarat Alice Botnarenco.

Accesoriile au fost concepute și realizate în colaborare cu Anahit Ghazaryan, un designer de accesorii, de origine armeană, un brand recunoscut si apreciat care a tradus cu pasiune viziunea brandului Alisia Enco și a înțeles România prin prisma câtorva simboluri cu valențe estetice.

Sursa: http://www.transilvaniabusiness.ro