Așezată într-o locație construită în anul 1784 și întinsă pe o suprafață de aproximativ 5000 mp, Terra Mythica îmbină într-un mod armonios elementele naturii transilvănene: piatra, lemnul și apa într-un corolar al frumuseții peisagistice!

Complexul Terra Mythica se află la doar 10 minute de orașul Alba Iulia, în centrul satului Ighiu (direcția Zlatna/Arieșeni).

Înconjurată de dealuri și de coline, poți spune că de aici se aude respirația Munților Apuseni aflați la doar o aruncătură de băț.

Complexul dispune de 70 de locuri de cazare, confortul se regăsește și aici, toate fiind dotate cu grupuri sanitare proprii, televiziune prin cablu și Internet wireless.

Printre punctele forte ale locației se numără suprafața mare a complexului, 5000 mp, care oferă nenumărate variante de petrecere a timpului liber: piscina exterioară a complexului, terenul multifuncțional de tenis/voley/baschet/tenis cu piciorul, iazul de aproximativ 500 mp. Dacă cerul se deschide a ploaie vă puteți refugia în locația acoperită unde vă așteaptă multe jocuri de societate: poker american, remmy, table, șah, puzzle-uri, cărți de joc, darts, tennis de masă. Iar seara, te poți alătura celor de pe terasa cinematografului în aer liber dotată cu videoproiector, unde se pot urmări filme sau competiții sportive!

Foto exterior www.booking.com
Foto piscina www.terramythica.ro
Foto camera www.booking.com