Prezentatoarea PRO TV a petrecut câteva zile de poveste în Maramureș. A descoperit cu drag această zonă a țării și a povestit pe blogul personal toate detaliile legate de această experiență inedită.

Aici am petrecut un weekend de poveste. O poveste ce începe cu “a fost odată ca niciodată…” și merge mai departe și mai departe… Căci Maramureș este unul dintre puținele locuri din Europa care încă își mai păstrează atât de autentic povestea, tradițiile și farmecă mii de turisti straini cu acestea, la pachet cu simplitatea și bunătatea oamenilor.

Așadar, dacă ajungeți în Maramureș, nu ratați slujba la una dintre bisericile de lemn uitate de timp, iar dacă nimeriți și o nuntă, intrați în joc! Obiceiurile se păstrează perfect după atâția ani, oamenii își poartă cu mândrie straiele populare, își cântă muzica, se bucura de lucrurile simple și sunt mereu bucuroși de oaspeți.

Pentru mâncarea gustoasă, vă recomand să nu alegeți un restaurant, ci să mâncați acasă la localnici. La orice pensiune v-ați caza, veți primi îndrumări legate de o masă tradițională, gătită cu mult drag de doamnele din sat.

Porțile maramureșene îți deschid o lume parcă uitată de vreme, frumoasă prin simplitatea și autenticitatea ei, cu oameni care își respectă istoria, tradiția și moștenirea.

Citește mai mult pe: https://www.corinacaragea.ro/!