Designerul Izabela Mandoiu a lansat campania: IA de la bunica

0
1351

Cunoscută pentru creațiile sale cu influențe tradiționale și iile cu specific argeșean, Izabela Mandoiu lansează mereu campanii de suflet, campanii care au rolul de a ne aduce aminte de rădăcinile noastre.

Printre campaniile lansate de designer până acum, amintim: Poverbe RomânEȘTI, „IA – Legământ de dăinuireˮ, Motive de Fericire, Povestea Iei Contemporane. Acum, Izabela Mandoiu vine cu o nouă propunere- Ia de la bunica.

Veșnicia s-a născut la sat, spunea Blaga, și tot acolo a rămas farmecul tradițiilor, al legăturilor umane fără bariere tehnologice; însă autenticul răzbate, ia românească răzbate și încă este cusută manual de către femei talentate. Este responsabilitatea noastră să valorificăm tradiția și să sprijinim producția românească de ii autentice. Anul acesta, când vrei să faci cadou cuiva, amintește-ți că IA românească poate fi un cadou memorabil, care va trece testul timpului, asemeni multitudinii de sentimente și valori pe care le transmite.

Legătura specială dintre o bunică și nepoata ei poate fi foarte greu verbalizată, însă semnificația acestei legături poate fi transpusă într-o ie cu motive românești, care va dăinui peste ani. – spune designerul.

De Ziua Internațională a IEI, la București Mall, sărbătorim alături de Izabela Mandoiu  IA DE LA BUNICA și tradițiile românești.

Campania „IA DE LA BUNICAˮ, semnată Izabela Mandoiu, ne propunem:

  • Să menținem atenția asupra valorilor și tradițiilor românești;
  • Să amintim de ideea cadoului vestimentar atemporal și obiceiul de a dărui o ie din mamă în fiică;
  • Să amintim de valoarea țeșăturilor de calitate, care fac producția românească de haine să fie sustenabilă;
  • Să susținem femeile de la sate, care încă lucrează manual, cos de mână produse, așa cum nici o tehnologie nu o va face vreodată.