Toamna se anunță a fi una bogată, cu evenimente pentru toate vârstele și… gusturile. Iată câteva sugestii!

 

Târgul de toamnă, organizat în perioada 7- 9 septembrie, își așteaptă vizitatorii, pe platforma Primăriei Sectorului 1, str. Banu Manta nr.1. Târgul este dedicat bunătăților de toamnă, în cadrul evenimentului, fiind prezenți producătorii autentici de produse handmade, de produse agricole, preparate tradiționale de casă, vin și must. Totul pe acordurile muzicii autentice românești.

Sărbătoarea Națională de la Țebea are loc în Baia de Criș, pe 9 septembrie 2018. Este o ediție de omagiere a eroului național Avram Iancu, în acest an împlinindu-se 145 de ani de la moartea eroului nostru național. Cu această ocazie, organizatorii au gândit un program care să includă o slujbă religioasă de pomenire și o ceremonie de depunere de coroane, o defilare a Gărzii de Onoare și un spectacol folcloric, care va avea loc duminică, în cadrul platoului de la Țebea. Tot aici, 14 expozanți își vor prezenta oferta turistică, iar meșterii populari din județ își vor expune și ei produsele.

Între 14 şi 16 septembrie, Aeroportul Internaţional Arad se transformă în scena unui festival cu multă muzică bună: Arad Open Air Festival. Organizatorii anunţă 80 de artişti români şi internaţionali, 72 de ore de distracţie cu muzică live, trei scene şi o serie de surprize impresionante.