Prima ediţie a Festivalului Înghețatei Artizanale va avea loc în zilele de vineri 25, sâmbătă 26 şi duminică 27 august, la Roaba de Cultura din Parcul Herăstrău, în zona Restaurantului Pescăruş din Bucureşti.

Evenimentul este organizat de Green Revolution împreună cu Puro&Bio Romania. Scopul Festivalului este promovarea consumului de înghețată preparată din ingrediente naturale dar şi prezentarea celor mai cunoscuţi şi gustoşi gelatieri existenţi pe piaţa de profil.

Startul distracţiei se va da vineri, 25 august la ora 17:00 şi va dura până la orele 22:00 iar sâmbătă şi duminică programul se va desfăşura între orele 10:00 şi 22:00.

Mii de copii, mai mari sau mai mici, frați, surori, mămici, tătici, mătuși, unchi dar și bunici sunt invitaţi să guste, fără restricţii, din îngheţata artizanală expusă de comercianţi.

Cei mici vor avea trei zile de superdistracție presărate cu jocuri şi concursuri, teatru, muzică dar şi multe alte surprize aromate. Si cei mari se vor deconecta la evenimentul nostru pentru că în programul Festivalului se vor regăsi concerte în aer liber şi invitati speciali care vor vorbi despre beneficiile consumului de înghețată artizanală precum şi ateliere cu teme interactive parinti-copii.

În plus, ingredientele naturale, organice, bio folosite la prepararea celui mai iubit desert, vor transforma fiecare îngheţată într-o experienţă unică destinată chiar și persoanelor care suferă de diabet, obezitate, intoleranță la lactoză ori la gluten dar și celor care pur și simplu sunt la dietă.

Intrarea este liberă. La eveniment sunt aşteptaţi toti iubitorii de înghețată cu vârste cuprinse între 0 și 99 de ani.

Sursa: Facebook – Festivalul Inghetatei Artizanale Bucuresti 2017