Obiecte din sticlă, ceramică și din metal, toate lucrate manual. De la butoni de sticlă fuzionată, la figurine de țărani și țărăncuțe, la globuri suflate la lampă cu depunere de metal sau clopoței- pe toate le confecționează cu drag artistul popular Mădălina Ion Dima pentru iubitorii de artă și lucru făcut manual.

La aproape fiecare târg la care participă, doamnă Mădălina este însoțită de soțul său, care o ajută în mica lor afacere de familie.

La mare căutare la standul celor doi sunt în general decorațiunile din sticlă, ceramică și metal, dar și paharele cu depunere de cupru și sticla duzionată.

Cei doi au gândit și proiectul zdrăngănele.ro, un magazin online unde sunt prezentate și de unde pot fi cumpărate: bijuterii unicat handmade, cadouri  unicat handmade din sticlă, ceramică și metal, decorațiuni pentru Crăciun unicat, mini vitralii autentice unicat handmade și bijuterii din sticlă fuzionată cu fir de argint.

Pentru că o iubim (sticla), punem un pic de suflet în fiecare zdrăngănea ce ne iese din mâini. Conceptul “Zdrăngănele” a început ca un joc în 2009 din dorința de a împărtăși cu cei din jur viziunea noastră despre obiectele decorative din sticlă și metal. Ne jucăm cu sticlă fuzionată cu firicele de argint sau mecanisme de ceas și făurim cercei, medalioane sau inele. Transformăm vitraliul din element arhitectonic în mici vitralii decorative: goange – gândăcei, păianjeni, fluturi, libelule, îngerași, tablouri vitraliu 3D si alte trăznăi. Când se apropie iarna ne așezăm la pictat și metalizat globuri și clopoței, zorzoane pentru Pomul de Crăciun., spune Mădălina Ion Dima, artist plastic.