O linie de parfumuri unică ce poartă în ea mirosul României din suflet a fost lansată cu ocazia Centenarului, iar cine s-a născut aici nu are cum să nu recunoască mirosul ce vine din sufletul acestei țări.

IA este parfumul României din noi. Ascunde în apele sale aroma de cozonac cald și vin fiert nins cu pulbere de scorțișoară. Parfumul astfel conceput se deschide pe note de flori de câmp și de iarbă verde, miroase a afine, zmeură și frăguțe, dar și a flori de sânziene, garofițe de munte și a ghirlande de flori Mâna Maicii Domnului.

ROMÂN adună în undele sale mireasma cetinii de brad, susurul izvorului cristalin din Carpați și strălucirea zăpezii de munte. Este parfumul ce amintește de toamnele bogate în recolte de poame și struguri, de floarea de cimbru de Carpați, de lemnul abia spintecat cu toporul pentru iarna ce va să vină. Tot el are note de piele argăsită, de flori de lămâiță și de multe altele.

Parfumurile ROMÂN și IA pot fi combinate, suprapuse după energia și lumina fiecărei zile, în funcție de starea noastră de spirit pentru a crea mirosul României mult visate.

Cele două parfumuri care spun o poveste, povestea de iubire pentru țara noastră dragă, au fost gândite și create de Elysee și fac parte din prima și singura linie de parfumuri dedicată României, sub brandul ESSENCE DE ROUMANIE.