Pensiunea agroturistică Diana – Măgura (Buzău)

0
2381

Pensiunea agroturistică Diana oferă servicii de cazare pentru 9 persoane în 4 spaţii : 3 camere cu 2 locuri, cu pat matrimonial şi 1 cameră cu 3 locuri cu pat single. Fiecare cameră are baie proprie. Spaţiile de cazare sunt la etaj.

La alegere, pentru perioade de min 3 nopţi, pensiunea se poate închiria pentru întreaga capacitate de cazare, turiştii beneficiind de toate dependinţele de la parter, etaj, terasă şi grădină.

La parter, spaţiul este configurat astfel: recepţie, living, spaţiul de luat masa şi bucătăria. Bucătăria este dotată pentru ca fiecare să se gospodărească în funcţie de preferinţe. De asemenea, se oferă acces la terasă, grădină şi spaţii amenajate pentru odihnă în aer liber, facilitate de grătar şi loc de joacă pentru copii. Fiind o pensiune agroturistică, turiştii pot opta să participe la activităţile gospodăreşti (legumicultură şi pomicultură), ocazie cu care îşi pot umple cămara cu provizii de iarnă. Proprietarii te învaţă cum să faci un magiun de casă fără zahăr, dulceaţă din fructe de pădure sau fructe de sezon din grădina proprie. Sunt pregătite preparate sănătoase, bio, din producţia proprie sau de la producători autohtoni.

De pe terasa exterioară se poate vedea Vârful Penteleu din Munţii Buzău, Subcarpaţii, pădurile şi spectacolul apusului la sfârşitul zilei.

Foto: http://www.lapensiuni.ro