Situată în imediata apropiere a Mănăstirii Agapia, pensiunea “Casa Anca” își dorește să fie o oază de liniște și relaxare, un loc pentru petrecerea zilelor libere de la sfârșitul săptămânii, a vacanțelor, precum și pentru organizarea de evenimente cu caracter personal sau a celor corporate.

Este construită pe un teren generos ca și suprafață, dar și ca poziție, departe de celelalte așezări. Poziționată în mijlocul naturii, Pensiunea Casa Anca este garanția unui sejur reușit, atracția principală fiind în primul rând liniștea, aerul curat și specificul zonei de munte.

Pensiunea oferă turiștilor camere mari cu un spațiu generos: 10 camere duble, 2 camere triple mobilate modern având grup sanitar propriu, tv plasmă, minibar, terasă. Camerele spațioase și confortabile sunt climatizate și vă pun la dispoziție un spațiu intim, luxos și în același timp relaxant.

Access-ul la internet se face prin dispozitiv wireless.

La parterul pensiunii, se află restaurantul unde puteți să serviți masa, să savurați o cafea, un pahar de țuică sau un ceai, în serile lungi de iarnă.

Cea mai bună mâncare, mai ales după ce vii de la plimbarea din natură, este cea facută de alții. La pensiune, bucătarul chiar face de mâncare sau daca nu el … e mama Anca. Meniul este mixt, puteți comanda mâncare tradițională sau din bucătăria modernă, indiferent ce alegeți, aveți parte de mâncare proaspăt gătită, din ingrediente organice, din zona Moldovei sau chiar din grădina proprie.

Pensiunea oferă turiștilor o serie de activități pentru petrecerea timpului liber: masă de tenis, teren de volei și fotbal, dar și alte jocuri de pensiune.

Casa Anca vă oferă confort și ospitalitate, ambele la standarde occidentale, pentru petrecerea unor vacanțe sau weekend-uri într-un peisaj superb, la poalele pădurii departe de zarva și stresul specifice zonei urbane.

Foto: www.booking.com