Mai mult decât o locaţie de cazare în Bucovina, cu  o vechime de peste 10 ani în segmentul  de turism rural, pensiunea Călin, clasificată la 4 margarete, păstrează încă vii tradiţii şi obiceiuri din Bucovina vrând să aducă în prim plan prin oferta turistică şi o posibilitate de a vă petrece câteva zile sau un concediu la munte, altfel decât cele petrecute până acum.

Pentru păstrarea intimității, serviciul de servire a mesei se adresează  doar  oaspeților cazați în pensiune. Nu există  un meniu a la carte, dar gazdele vă asigură că pe toată perioada șederii veți degusta toate bunătățile tradiționale gătite de bucătar.

Meniul casei  este specific bucovinean ,din ingrediente ecologice obținute în  gospodăria proprie sau  cele ale localnicilor.

Poziţia privilegiată a pensiunii Casa Călin, în centrul geografic al Bucovinei oferă numeroase variante de petrecere a timpului liber sau de organizare de excursii de o zi la obiectivele turistice din apropiere. În plus, datorită colaborării permanente cu societăţi de transport din zonă, se pot pune la dispoziţia turiştilor mijloace de transport moderne, dotate cu aer condiţionat şi instalaţie de sonorizare.

Pensiunea dispune de 9 camere duble şi 3 camere de familie, în total 26 locuri de cazare (persoane adulte) + copii. Fiecare cameră este dotată cu grup sanitar, uscător, minibar în camerele de familii și tv.

Pensiunea Casa Călin oferă turiștilor pentru petrecerea timpului liber terasă, foişor şi leagăn în grădină, tenis de masă și biliard.

Foto: www.amfostacolo.ro