Pensiunea Casa Denisa

0
2056

Pensiunea Casa Denisa este o pensiune turistică înfiinţată în anul 2015, situată pe Valea Izei, ţinutul de legendă al sufletului românesc , în localitatea Şieu din Depresiunea Maramureşului. Zona este cunoscută pentru satele şi bisericile din lemn bine păstrate, dar şi pentru stilul de viaţă neschimbat.

Pensiunea Casa Denisa pune la dispoziţie 4 camere duble cu pat matrimonial şi 3 camere cu pat matrimonial şi canapea. Opţional se poate oferi pensiune completă.

Situată în mijlocul unui relief deluros şi a unor văi bogate, locaţia este potrivită atât pentru cei pasionaţi de drumeţii cât şi pentru cei ce doresc să viziteze punctele turistice din Ţara Maramureşului cum ar fi mănăstirea Bârsana, Cimitirul vesel de la Săpânţa, Memorialul victimelor de la Sighet, mocăniţa de pe valea Vaserului, etc Regiunea Maramureşului istoric este cunoscută pentru satele şi Maramureşul şi-a păstrat intactă, pe lângă traditi şi obiceiuri bucatele unice tradiţionale cu care oaspeşii pensiunii se vor delecta: pâine coaptă pe vatra, cozonaci, plăcinte cu brânză şi mărar, mămăligă cu brânză şi jumări, slănină, sarmale cu coaste şi cârnaţi, prăjituri de casă şi nu în ultimul rând horincă de Maramu’.

Foto: cautpensiuni.ro