Pensiunea Floriana din Herculane

0
2655

Pensiunea Floriana este situată în zona centrală a stațiunii Băile Herculane (în apropierea hotelului Afrodita), pe un versant al Domogledului, pe malul stâng al râului Cerna.

Pensiunea Floriana este formată din 9 camere duble: 7 camere cu pat matrimonial și 2 camere cu pat dublu. Fiecare cameră deține baie proprie, mobilier pentru haine, TV color cu satelit, frigider, balcon exterior. Pensiunea deține parcare proprie şi sat de vacanță. Satul de vacanță al Pensiunii Floriana este format din 6 căsuțe zidite, cu camere duble cu 2 paturi sau pat matrimonial, baie proprie cu duș, TV Color cu satelit, terasă-foișor de 24 de persoane ce deține cuptor cu microunde, aragaz, veselă, tacâmuri.

Pensiunea Floriana dispune de o terasă acoperită (30 de locuri) şi o terasă în aer liber (24 de locuri), unde pot fi desfășurate diverse activități recreative. Tot aici pot fi servite micul dejun, minuturi sau gustări calde și reci preparate la comandă pe toată perioada zilei.

Pentru grupuri organizate de 6-8 persoane, se asigură transportul cu microbuzul din dotarea pensiunii la / de la gara din Băile Herculane.

Pe lângă posibilitatea de a efectua diverse proceduri terapeutice chiar la hotelul Afrodita, aflat în apropiere, sau de a vizita diversele puncte de atracție turistică din stațiunea Băile Herculane și împrejurimile acesteia, oaspeții Pensiunii Floriana au ocazia de a organiza excursii spre diferite obiective turistice (Orșova, Cazane, mănăstirile Sf. Ana și Vodița, hidrocentrala de la Porțile de Fier, obiective turistice din Drobeta-Turnu Severin, Parcul Național Domogled-Valea Cernei sau alte destinații la cerere), transportul fiind asigurat contra cost cu microbuzul firmei (Mercedes Sprinter, cu o capacitate de 8 locuri).

Pentru mai multe detalii sunați la: +40-255-560.757, +40-788-204.804, +40-745-631.405
Foto: cautpensiuni.ro, Cazare in Baile Herculane