Pensiunea Ion de la cruce se află la aproximativ 500 m de la intrarea în localitatea Poienile Izei. Aici,mai repede că oriunde se-ncinge jocul, gazda pensiunii fiind ceteraşul satului,cunoscut peste tot în zonă cu numele Ion de la cruce.

Pensiunea dispune de 4 camere, 2 băi pe hol, sală de mese, bucătărie, un foişor în curte şi unul în spatele casei, aici putând servi masa 40 de persoane pe timpul verii. Camerele sunt structurate astfel: camera 1 cu un pat matrimonial şi unul de o persoană, camera 2 cu un pat matrimonial şi unul de o persoană, camera 3 cu un pat matrimonial şi camera 4 cu 2 paturi de o persoană, total 10 locuri. Camerele sunt decorate în stil tradiţional cu sterguri, ţoluri, carpete.

Doamna Ana este cea care va găti pentru musafiri dintre cele mai alese mâncăruri tradiţionale, fiind foarte pricepută în arta culinară. Gazda, Ion de la cruce, vă va prezenta zona cu obiectivele turistice, altfel veţi putea descoperi mai uşor Maramureşul atât de drag tuturor celor care îi calcă pragul.

Foto: hotelguru.ro