Ramona Bădescu trăiește de mulți ani în Italia, însă rămâne în continuare îndrăgostită de țara natală, pe care o vizitează de fiecare dată când are un pic de timp liber.

Fie că merge în Oltenia, locul de baștină, la munte sau la Sovata, Ramona vorbește cu același patos despre fiecare destinație din România.

Cunoscuta actriță și cântăreață a declarat de nenumărate ori că este fanul numărul unu al împachetărilor cu nămol de la Sovata.

„Sunt plecată de mulți ani în Italia, dar România este țara mea și locul în care mă simt cel mai bine. Oltenia este zona în care m-am născut și în care mă reîntorc de fiecare dată cu plăcere. Atunci când am timp, prefer să merg și câteva zile la munte. Priveliștea și aerul de minte cred că îi prinde bine oricui. Am încercat de curând și împachetările cu nămol de la Sovata. Sunt extrem de benefice pentru sănătate și tratează numeroase afecțiuni, iar în Italia nu există așa ceva! „,a declarat Ramona Bădescu.

Cât privește bucatele românești, iată ce mai spune artista: „Îmi place mâncarea românească și susțin mereu că nimeni nu gătește ca la noi. Preferata mea este salata de boef. „