Verde de Viscri, locul perfect pentru o vacanță liniștită

0
2368

Verde de Viscri e un loc unde-ți poți asculta bătăile inimii. Un loc senin, cu soare, liniște și mult verde, în care mintea își dă voie să urce colina cea mare, să inspire aerul curat și rece de munte și să se piardă printre frumusețile locului. Așa se promovează pensiunea cu același nume, situată la poalele Munților Făgăraș.

Imediat de pe strada principală, în intersecția cu ulița ce duce spre Biserica Fortificată, gardul verde și iarba generoasă îți dezvăluie locul în care îți poți petrece liniștit concediul.

Verde de Viscri este o comoară bine păstrată în inima Transilvaniei, unde trebuie să ajungi cel puțin o dată în viața, dacă ești mare iubitor de tradiții și de natură.

Luat la pas, satul este o încântare. Aici poți face plimbări în sat și drumeții în pădurile din împrejurimi. Poți admira peisajele superbe de pe bicicletă sau din tradiționalele plimbări cu căruța trasă de cai…

Este locul perfect pentru căutătorii de povești și meșteșuguri, vizitele la cărămidar, fierar și la stână sunt primele pe listă, dacă ajungi la Viscri.

Pe lista de obiective trebuie să treci neapărat și o binemeritată incursiune în istoria Cetății Fortificate; o vizită doar din exterior la casa prințului Charles, la Cetatea Rupea și Cetatea medievală din Sighișoara.

 

Mai multe detalii pe http://verdedeviscri.ro/povestea-pensiunii/