Vila Elina este situată în localitatea Techirghiol într-o zonă liniștită, la doar 400 metri de lacul cu același nume și la 3 km de Marea Neagră. Stațiunea Techirghiol permite astfel celor care aleg această destinație să facă plajă la Marea Neagră sau la malul lacului pe plaja de curând amenajată, unde se află și o piscină olimpică.

Lacul lui Techir, declarat monument în 1972, este renumit atât pe plan național cât și internațional pentru apa și nămolul său datorită proprietăților lor terapeutice.

Vila Elina a fost inaugurată în anul 2016 și oferă de 14 locuri de cazare în 6 camere spațioase, complet utilate pentru a satisface toate gusturile. Vila dispune de o curte dotată cu un loc de joacă pentru copii. În curte sunt amenajate de asemenea o terasă acoperită și un grătar, oferind astfel condiții deosebite și reconfortante pentru servitul mesei și odihnă.

Camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat, cu canale prin cablu. Unele au o zonă de relaxare unde oaspeţii se pot destinde după o zi plină. Fiecare cameră include o baie privată cu duş. Printre facilităţile suplimentare, se numără articole de toaletă gratuite şi un uscător de par. Vila Elina asigură WiFi gratuit în întreaga incintă.

La proprietate este disponibilă o bucătărie comună.

Vila Elina se află la 13 km de Constanţa şi la 21 km de Neptun. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu este situat la 35 km.

Foto: booking