Este situată într-un Colț de Rai, binecuvântat de Dumnezeu cu frumusețe, aer curat și izvoare tămăduitorare, este poziționată pe malul drept al râului Slănic.

Vila Moldavia Best se află la o distanță de aprox. 2km de centrul stațiunii și la aprox. 1.4 km de pârtia de schi NEMIRA, și este printre cele mai bune alegeri pentru cazare în Slănic Moldova.

Vila Moldavia Best este o pensiune cochetă finalizată în august 2013, ce vă întâmpină cu multă căldură și bucurie, oferindu-vă cele mai bune condiții de cazare și relaxare într-un cadru natural de vis.

Cu o capacitate de 4 camere + living, respectiv 8 locuri,  Moldavia Best oferă toate serviciile, condițiile și confortul unei pensiuni moderne, păstrând însă designul călduros și ospitalier al zonei.

Curtea, cu o suprafață de circa 1000 mp oferă un excelent loc de relaxare, loc de joacă pentru copii, parcare, terasă generoasă, foișor cu grătar și cuptor. În imediata vecinătate a curții se află o mică plantație de fructe de pădure – zmeură, mure, coacăze negre.

La doar 14 km se află salina Tg. Ocna, iar la 6 km, pe Muntele Bolovanu se află amplasată Mănăstirea “Sfintul Voievod Ștefan cel Mare”, un loc de pelerinaj cu o puternică încărcătură spirituală.

Foto: www.moldaviabest.ro