Casa Vânătorilor

0
2359

Pensiunea Casa Vânătorilor se află în Staţiunea Băile Olăneşti, considerată una dintre cele mai ozonificate staţiuni de la munte.

Aşezată pe malul stâng al râulul Olăneşti, în mijlocul unei poieni generoase de la marginea pădurii, pensiunea Casa Vânătorilor a intrat relativ recent în circuitul turistic, fiind inaugurată în anul 2008. Avantajată de accesul privat, pensiunea oferă celor aflaţi în căutare de cazare la munte, discreţie, confort şi condiţii de cazare de excepţie, într-un cadru de munte, discret şi autentic.

Capacitatea de cazare a pensiunii este de 25 locuri în 7 camere duble (5 camere cu pat matrimonial şi 2 camere twin) şi 3 camere duble+ (peste 30 mp, cu pat matrimonial şi canapea extensibilă pentru două locuri) şi un apartament. Pensiunea are restaurant propriu, cramă, terasă exterioară, capacitatea acestora fiind de până la 100 locuri.

Copiii sunt privilegiaţi. Pensiunea are o mini grădina zoologică cu ponei, cai, păuni, iepuraşi, răţuşte, porumbei, găini diverese rase.

Casa Vânătorilor oferă activităţi precum: partide de vânătoare, ore de călărie pentru copii sau părinţi, foc de tabăra cu berbecuţ la proţap, excursii montane cu ghid turistic, plimbări cu bicicletă, tenis de masă, Paint Ball.

Pentru mai multe detalii accesaţi: http://www.casavanatorilor.ro

foto: facebook