Nadia Comăneci este protagonista unei ședințe foto inedite. Marea noastră gimnastă a acceptat să poarte mai multe haine create de IIANA, brand recunoscut și apreciat pentru straiele frumoase, bogate în elemente tradiționale românești.

În anul Centenarului, Nadia Comăneci a profitat de vizita sa în România pentru a fi modelul brandului IIANA. Ședința foto a avut loc într-un cadru de poveste, la Grădina Valahia din Snagov. Nadia a îmbrăcat 7 ținute neoetnice, create special pentru ea.

“Îmi plac iile și le port cu mare drag. Ținutele cu influențe tradiționale românești mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colț al lumii m-aș afla”, a mărturisit Nadia Comăneci pentru alphamagazine.ro.

“Este esențial să nu uităm valorile românești, să scoatem în față orice simbol autohton care poate fi un brand de țară apreciat oriunde în lume. Colaboarea cu Nadia Comăneci ne onorează și ne ambiționează să fim și mai buni. Am creat 7 ținute în amintirea celor 7 note de 10 obținute de Nadia la Montreal în 1976”, a declarat Alina Isakovic, manager IIANA.