Într-un tărâm al legendelor, al tradițiilor păstrate intacte, al oamenilor simpli, omenoși și voioși, Pensiunea Casa Humor vă invită să cunoașteți puțin din Bucovina. Aici, tradiția se îmbină cu modernul, iar arta culinară ține cont de secretele din bătrâni.

Pensiunea Casa Humor este compusă din 2 corpuri de clădire, totalizând 48 de locuri de cazare. Corpul A are în structură Restaurantul, Recepția, Sala de Conferință, camere și suite, iar corpul B are în structură Centrul Spa (piscină, Jacuzzi, saună), Sala de Agrement (darts, biliard, ping-pong) și 10 camere duble matrimoniale/twin. Fiecare cameră are baie proprie, terasă, minibar, tv cablu, internet gratuit, telefon, încălzire centrală, room service la cerere. Restaurantul oferă oaspeților bucate tradiționale bucovinene preparate cu ingrediente proaspete, provenite din gospodăriile țărănești locale.

“Sus în deal” la Casa Humor veți găsi Căsuța bătrânească, loc ce reproduce o bucățică din “gospodăria țăranilor bucovineni”! Este perfectă pentru petrecerile câmpenești pe care, cu drag, le organizează pentru oaspeți. Foișorul, locul de joacă, dar mai ales priveliștea îmbracă în basm tot acest peisaj.

Pensiune din stațiunea Gura Humorului vă oferă pentru relaxare și destindere un centru SPA cu piscină, jacuzzi, saună și masaj.

Se pot organiza, la cerere:

  • excursii la mănăstiri, se asigură transport și ghid
  • seară câmpenească cu program folcloric, masă tradițională și foc de tabară
  • plimbare cu trăsura/sania trasă de cai în funcție de sezon
  • o zi petrecută în natură: călărie/echitație, pescuit de păstrăv, urmate de picnic cu gătitul peștelui prins
  • o zi la stână cu degustare: brânzeturi, miel, balmoș
  • turism activ: mountain bike, nordic walking, offroad, paintball, tir cu arcul

Casa Humor se află la ieșirea din Gura Humorului, la doar câțiva km de faimoasele Mănăstiri Voroneț (3km) și Humor (5km), si la 1km de Pârtia Șoimul.

O echipă tânără și ambițioasă vă va convinge prin atitudine să reveniți, la Pensiunea Casa Humor, ori de câte ori poposiți în Bucovina

Foto: www.casahumor.ro