Pensiunea agroturistică Dolina este amplasată în localitatea Damis nr. 211, comună Bratca, judeţul Bihor, în partea de nord-vest a României.

Accesul în Damis este facil şi se realizează astfel:

  • dinspre Oradea – 55 km pe şoseaua naţională E-60 – până la Borod; de la Borod se ramifică drumul judeţean 764D spre Bratca. Distanţa dintre Borod şi Bratca este de 10 km, iar din localitatea Bratca mai sunt 10 km până în Damis.
  • dinspre Cluj – 94 km pe şoseaua naţională E-60 – până la Borod; de la Borod se ramifică drumul judeţean 764D spre Bratca. Distanţă dintre Borod şi Bratca este de 10 km, iar din localitatea Bratca mai sunt 10 km până în Damis.

Pensiunea Dolina pune la dispoziţie în cele 2 corpuri ale sale un număr de 7 camere – 3 camere cu pat matrimonial şi 4 camere duble, având o capacitate de cazare de 14 persoane.

Corpul I – este o construcţie nouă, cu o arhitectură deosebită, îmbinând armonios lemnul rotund cu piatra.

Clădirea este structurată astfel:

  1. la parter se află bucătăria, echipată cu tot ceea ce este necesar pentru un sejur confortabil. Tot la parter se află şi sala de mese, amenajată în stil rustic, decorată cu obiecte tradiţionale româneşti , cu mese şi băncuţe din lemn. Sala de mese are o capacitate de 16 locuri.
  2. la etaj se află 4 camere (3 camere duble şi o camera matrimonială) şi 2 băi cu cadă.

Corpul II – este o căsuţă bătrânească, rustică şi cochetă în acelaşi timp. Mobilierul este de lemn pictat. Folosirea armonioasă a culorilor şi elementele decorative dau un farmec deosebit acestei căsuţe. Aici se găsesc 3 camere (două camere matrimoniale şi o camera dublă) şi o baie echipată cu cabină de duş.

Clienţii pensiunii au în permanenţă la dispoziţia lor bucătăria complet utilată: frigider, aragaz, cuptor cu microunde, cafetieră, veselă, tacâmuri etc. Se poate asigura masa la cererea clienţilor.

Un foişor care te îmbie să te bucuri de razele soarelui şi de aerul curat completează spaţiul de recreere. Facilităţi cazare: parcare, curte interioară, acces la bucătărie, sală de mese, foişor, ceaun, grătar, livada.

http://www.pensiuneadolina.ro

Foto: pensiuneadolina.ro