Oferind vedere la Munții Rarău, La Bucovineanca se află în satul Strâmtura, comuna Vama (jud. Suceava) și are piscină în aer liber, loc de joacă pentru copii și teren de tenis. Restaurantul servește mâncăruri tradiționale românești.

Pensiunea La Bucovineanca este situată într-un cadru natural pitoresc cu 40 de locuri de cazare în 15 camere. Camerele și suitele spațioase oferă acces gratuit la Wi-Fi și sunt decorate cu grinzi de lemn. Baia privată are cadă sau duş.

Oaspeții se pot relaxa în grădină, unde există 2 zone de relaxare acoperite. Tirul cu arcul este disponibil la un cost suplimentar. Este locul ideal pentru drumeții pe cărări de munte, plimbări cu “mocănița”, ieșiri cu saniile trase de cai, schii și săniuș pe pârtiile de la Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc.

Facilități: internet Wi-Fi, parcare supravegheată video, piscină, terasă, foișor în curte, living, șemineu, livadă, restaurant și loc amenajat de joacă.

Pârtiile de schi Gura Humorului sunt la 15-20 km de pensiune iar Mănăstirile Voroneț, Humor și Moldovița, aflate pe lista UNESCO, se află la aproximativ 20 km de La Bucovineanca.

Foto: www.labucovineanca.ro