Pensiunea Voichița este situată în Frasin, la circa 43 km de reședința de județ, municipiul Suceava, în „Țara celor 1000 de mănăstiri”, pe traseul DN 17 Suceava – Gura Humorului.

Pensiunea Voichița se prezintă ca locul ideal pentru relaxare, în week-end sau în vacanțe, pentru a vizita aceste locuri minunate bucovinene păstrătoare de tradiții.

Situată la șoseaua principală, având în față o panoramă superbă, formată din pădurea de brazi și dealuri întinse, casa vă va cuceri imediat ce îi veți trece pragul. Aici te poți odihni într-un pat confortabil, într-o cameră călduroasă în sezonul rece, iar vara poți fugi de toropeala marilor aglomerații urbane.

La parterul clădirii se află: recepție, bar de zi, restaurant, bucătărie echipată modern, precum și un birou care poate fi pus la dipoziția turiștilor interesați, dotat cu computer și acces internet.

Capacitatea de cazare a pensiunii constă în: două apartamente cu două camere, 3 camere triple și 5 camere duble, fiecare având toaletă proprie cu duș și apă caldă permanentă.

Pentru relaxare, pensiunea vă oferă o terasă acoperită, decorată cu elemente rustice și trofee vânătorești, și o curte mare frumos amenajată.

O vacanță petrecută la pensiunea Voichița vă va face să reveniți!

Foto: www.pensiuneavoichita.ro