Toamna este anotimpul nostru preferat, perfect pentru plimbările lungi prin oraș și pentru a descoperi sau revedea locuri dragi. Vă recomandăm și vouă să faceți o vizită la Muzeul Satului, Castelul Țepeș și la Templul Coral. Merită!

O vizită la Muzeul Satului este oricând binevenită. O plimbare în aer liber, în special toamna, este un MUST. Este o reîntâlnire plăcută cu istoria și cu spiritul poporului român, este de fapt o întoarcere la origini. Muzeul Satului este pe lista celor mai mari și vechi muzee din Europa. Aici se pot vedea monumente originale, precum case, biserici, mori de vânt și de apă, de o mare însemnătate istorică și artistică, toate exprimând creativitatea și spiritul poporului român. Amplasat într-o zonă verde a Capitalei, muzeul reunește aproximativ 300 de construcții, perfecte de vizitat toamna.

Castelul Țepeș din București se află în parcul Carol și este o adevărată bijuterie. Construcția de tip medieval din piatră și cărămidă roșie reprezintă copia fidelă a Cetății Poenari. Castelul a fost inaugurat în anul 1906 în cadrul Expoziției Generale a României, organizată în Parcul Carol, și este un obiectiv turistic de referință al capitalei.

Templul Coral este una dintre cele mai importante clădiri pentru religia Iudaică din România. A fost construit între 1857 şi 1867, când comunitatea de evrei obişnuia să fie cea mai mare minoritate din Bucureşti. Templul a fost devastat de Legionari şi restaurat după cel de-al doilea război mondial. Este un obiectiv turistic de neratat!