Perioada Crăciunului este, pentru mulți dintre noi, cea mai frumoasă din an. Dacă te numeri printre cei care rămân în București de Sărbători, iată câteva idei de petrecere a timpului liber!

Târgul Poveste de Crăciun de la Opera Comică și-a redeschis porțile și anul acesta, pentru a treia ediție. Târgul se întinde pe o suprafață de 8000 m2, unde veți putea găsi atracții precum: spectacole pentru copii, Salonul lui Moș Crăciun, Atelierele Spiridușilor, Curtea Renilor, Patinoarul Copiilor, Caruselul cu jucării etc.

Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei se desfășoară anul acesta până pe 26 decembrie 2018, în Piața Constituției. Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe cu decorațiuni și produse de sezon, patinoar și Casa mult iubitului moș.

Pentru a simți și mai bine spiritul sărbătorilor de iarnă, puteți trage o fugă la Târgul de Cadouri Hand made la Galeria de Arta Lipscani. E locul perfect pentru a cumpăra cadouri inedite, realizate cu măiestrie de artizani români, iar copiii au șansa să participe la ateliere gratuite de decorațiuni pentru bradul de Crăciun.