Dan Cruceru, Emma Zeicescu și Livia Graur, trei dintre cele mai cunoscute persoane publice de la noi, ne-au dezvăluit care sunt motivele pentru care iubesc orașul în care locuiesc!

Dan Cruceru: Iubesc acest oraș pentru oportunități, pentru libertate, pentru diversitate. Iubesc Bucureștiul pentru haos, pentru agitație, pentru energia lui. Îl mai iubesc și pentru nenumăratele locuri minunate în care pot să-mi duc copilul.

Livia Graur: București este orașul meu de suflet, pe care l-am ales în detrimentul Parisului sau al Vienei, pentru că este atât de viu și de neastâmpărat, cu viața lui de noapte, plină de farmec, cu clădirile lui interbelice și restaurantele chic, dar mai ales pentru că aici am crescut și tot aici mi-am întâlnit dragostea, fericirea, iubirea…

Emma Zeicescu: Uneori am senzația că nu îl mai iubesc, mai ales când ajung pe la Piața Romană și văd aglomerația. Dar tot pe acolo mă plimbam deseori cu gândul la viață, iubiri și eșecuri… Și, atunci, îl iubesc din nou. Iubesc atunci când ploaia udă străduțele lui de la Cișmigiu. Îl mai iubesc și atunci când alerg în Herăstrău. Aici m-am născut, aici mi-am îngropat părintele, aici am iubit prima dată, de asta iubesc Bucureștiul.