Vara și-a intrat în drepturi, iar noi suntem cu gândul la vacanță. Pentru cei în pană de idei, iată câteva destinații recomandate de vedete! Toate din România!

Iuliana Tudor. Bucovina sau Maramureș. Vedeta TVR  care promovează de mulți ani muzica populară și tradițiile românești, recomandă Bucovina sau Maramureșul. Sau amândouă.

Lucian Mîndruță e fan Cazanele Dunării– zona Dubova. “Încercați pe bicicletă și după aceea pe apă (35 de lei de persoană, o oră la Cazanele mari și mici) “, spune cunoscutul om de televiziune.

“La Bran și la Cheile Dâmbovicioarei am făcut un miniconcediu în familie. Este un loc în care am avut parte de multă liniște, aer curat, relaxare, povești de familie, plimbări, vizită la peșteră…”, recomandă actrița Monica Davidescu.

 

România este frumoasă și trebuie să o prețuim – cam aceasta ar fi lecția pe care ne-o dă Emma Zeicescu. Ea ne recomandă o vacanță în Delta Dunării. “Fiecare colț de aici are o poveste de spus, atât de seducatoare…încât nu ai cum să o uiți vreodată“, spune vedeta TV.

Prin prisma meseriei sale, Elize Stan a călătorit în lung și-n lat cât e țara de mare, așa că este cea mai în măsură să ne facă o recomandare. Cunoscuta realizatoare de emisiuni TV și promotoare a folclorului românesc, optează oricând pentru o vacanță la Sighișoara. “Dar mai sunt multe locuri speciale în România care sunt mai puțin cunoscute, dar foarte frumoase: Mănăstirea dintr-un lemn din Frâncești, județul Vâlcea, Cascada Bigăr din Bozovici, județul Caraș Severin, Vulcanii Noroioși de la Berca“.

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Ovidiu Homorodean ne-a vorbit despre locurile din România în care merge. “Obișnuiesc să merg destul de des, în vacanțe în România, pentru că avem o țară absolut minunată si pentru că susțin din tot sufletul turismul românesc“. Artistul ne recomandă oricând Maramureșul Istoric.