Aflată  într-o locaţie deosebită, în mijlocul munţilor Vrancei, Pensiunea CasaBlanca vă oferă oaza de relaxare de care aveţi nevoie când doriţi să scăpaţi de rutina cotidianului sau de zgomotul oraşului.

Pensiunea oferă condiţii de lux pentru toate cele 12 locuri de cazare din 6 camere duble. Păstrând un aer modernist, fiecare cameră din pensiunea CasaBlanca are o individualitate proprie, iar mobilierul de lux pus la dispoziţia oaspeţilor are un dublu efect, asigurând atât confortul estetic cât şi funcţional. În fiecare cameră din pensiune beneficiaţi de confortul asigurat de mocheta pufoasă, de o baie proprie dotată ultra-modern, precum şi de pat matrimonial, TV LCD cu programe prin satelit, balcon şi vedere panoramică.

În plus, pensiunea dispune de o bucătărie cu dotări complexe, barbeque, un loc de luat masa încăpător pentru toţi oapeţii, un living generos de 100 mp la parterul vilei şi un lounge la etajul al doilea, perfect pentru relaxare într-o atmosferă intimă.

Lepşa, aşezată în inima munţilor Vrancei, reprezintă staţiunea de referinţă a judeţului Vrancea. Situată la graniţa dintre Ţara Vrancei şi Ţinutul Secuiesc, staţiunea este străbătută de râul Putna şi oferă turistului „o gură de rai” desprinsă parcă din balada Mioriţa.  Veti descoperi peisajele autentice oferite de munţii Vrancei, în zonă puteți vizita Cascada Putnei, Mănăstirea Lepşa și Rezervaţia naturală Lepşa-Zboina.

Foto: http://pensiuni-inforomania.ro