Complexul turistic Poiana Verde se află în renumita stațiune Slănic Moldova, fiind locul ideal pentru o vacanță la munte indiferent de anotimp. Este o fermă cu opţiuni de cazare şi oferă un restaurant care serveşte produse bio produse la o fermă. Complexul este compus dintr-o pensiune de 4 stele având restaurant propriu și o vilă de 3 stele.

Pensiunea vă oferă posibilitatea petrecerii unui sejur cu adevărat deosebit în mijlocul naturii, deoarece este amplasat în interiorul unui parc de cca 10 hectare, situat la poalele unuia dintre piscurile pitorești ale munților Nemira. Parcul este străbătut de un râuleț de munte ce șerpuiește în cascade și se adună într-un lac de cca 700 m2, în care înoată pești de diferite specii. Acest complex liniștit este perfect pentru o pauză relaxantă și o deconectare de la viața agitată a orașului, fără a renunța însă la facilitățile și confortul vieții moderne.

Unitatea este destinația ideală pentru vacanța întregii familii, oferind turiștilor cazare în camere foarte spațioase. Pensiunea are o capacitate de cazare de 14 camere duble, frumos amenajate în stil clasic, cu o atenție deosebită pentru detalii, creând o atmosferă intimă și primitoare.

Toate camerele de la Poiana Verde au TV prin cablu şi baie proprie. Oaspeţii au acces la o bucătărie complet utilată şi un living cu canapele extensibile, un şemineu, TV cu ecran plat. Oaspeţii se pot relaxa pe o terasă în aer liber sau pot juca tenis de masă.

Izvoarele cu ape minerale curative se află la 3 km, Mănăstirea Măgura este situată la 7 km de proprietate, iar salinele oraşului Târgu Ocna se află la 10 km.

 

Foto: www.booking.com