Minivacanța de 1 decembrie este așteptata de fiecare român adevărat. Dacă vreți să evadați din oraș pentru câteva zile, iată câteva recomandări unde o puteți face.

Raluca Moianu

Sunt îndrăgostită  de Sighișoara și de împrejurimile sale, așa că  m-aș duce oricând la Saschiz sau la cetatea Biertan. Aerul medieval al zonei îmi creează senzația de poveste, de parcă în orice moment un cavaler în armură și o domniță înveșmântată în mătase ar putea apărea în peisaj.

Ioana Ginghină

Ador să merg în Bucovina, mai precis în comuna Frasin. Am mers acolo atât de des încât ne-am făcut prieteni. Este o zonă de munte atât de pitorească, dar care vine la pachet cu oamenii minunați și mâncarea delicioasă.

Ioana Maria Moldovan

Indiferent unde mă poartă pașii în țărișoara noastră sau în lumea asta mare, acasă pentru mine înseamnă Ardeal. Acolo mă întorc de fiecare dată când vreau să-mi încarc bateriile, este un loc în care simt că respir un alt aer, acolo e familia mea.

Iuliana Tudor

România e frumoasă oriunde. Depinde de noi dacă o ajutăm să fie atrăgătoare și pentru alții. Pentru mine, rădăcina este în Prahova, la Băicoi, locul unde n-am născut. De acolo îmi iau energia și forța!