Enisala Safari Village este situat în Rezervația Biosferei Delta Dunării și funcţionează ca un club de vacanţă la intrarea în Deltă.

Enisala Safari Village reprezintă poarta ideală de acces în Delta Dunării. Complexul este situat pe coasta unui deal, aproape de ţărmul lacului Razim, într-o zonă cu o vedere deosebită, lângă un sit arheologic bogat în artefacte tracice.

Bucătăria se bazează pe produsele locale şi pe reţete tradiţionale. Arhitectura caselor este inspirată din cea locală, iar materialele folosite la construcţie sunt eco.

Cu o clasificare de sat de vacanţă de cinci stele, Enisala Safari Village, oferă camere cu aer condiționat, bar și restaurant. De asemenea, proprietatea oferă grădină cu facilităţi de grătar şi zonă de relaxare. Este disponibil accesul gratuit la internet Wi-Fi.

Toate camerele din Safari Danube Delta au baie privată cu duș. Unele dintre camere beneficiază de vedere la lac, iar unele au vedere la ruinele castelului. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o bucătărie comună complet echipată.

Mai multe informații pe http://safari.ro/

foto: facebook