Dacă plănuiești o vacanță în țara noastră, avem câteva recomandări demne de luat în seamă. Sunt situate în cele mai frumoase zone din România și impresionează orice vizitator, prin designul spectaculos și împrejurimile de poveste.

 

Castelul Prințul Vânător

Castelul construit la Turda este cea mai bună alegere pe care o poți face, dacă optezi pentru câteva zile de vacanță la noi. Odată ce vei trece de porțile sale, vei avea senzația că trăiești într-o altă epocă. Designul Castelului Prințul Vânător este surprinzător: pereți de piatră, mobilier din lemn, turnuri accente vintage, pur și simplu fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere de poveste! Așadar, dacă ai drum spre Cluj, îți recomandăm un popas la Castelul Prințul Vânător.

Valea Verde

Situat în inima Transilvaniei, în comuna Cund (județul Mureș), Valea Verde este un resort în care îți vei dori să revii cu siguranță. Te va impresiona priveliștea spectaculoasă, ospitalitatea și poveștile fascinante ale sătenilor, dar și tradițiile zonei. Complexul aparține unui cuplu de germani, care au fost cuceriți de peisajele transilvănene și au decis să creeze un mic colț de rai aflat la aproximativ 35 de kilometri de Sighișoara. Dacă ajungi la Valea Verde Resort, te poți caza într-una dintre cele patru căsuțe pitorești de aici sau într-un apartament rustic din același complex.

Domeniul Greaca

Domeniul Greaca, situat în apropierea Bucureștiului, poate fi rețeta unui weekend perfect în verile caniculare. Aflat în comuna Greaca din Giurgiu, complexul este o oază de relaxare în mijlocul naturii,  un conac cu o arhitectură aparte și camere spațioase, cu un decor pastelat pe care îl vei adora, un wine bar unde vei putea degusta cele mai bune sortimente de vinuri și nenumărate opțiuni de distracție.