Sunt atâtea locuri inedite în țara noastră, că nu ne ajunge timpul să vorbim despre toate. Astăzi, te invităm să descoperi Valea lui Stan- unul dintre cele mai frumoase trasee de chei din România.

Situat în munții Făgăraș, canionul se întinde de-a lungul pârâului și este amenajat cu scări metalice, pasarele metalice și cabluri de sprijin pe pereții stâncoși, perfecte pentru cei care vor o porție zdravănă de adrenalină sau doar aer curat.

 

Pe traseul de o zi, care începe chiar de pe Transfăgărășan, pasionații de drumeții vor întâlni mai multe cascade, ochiuri de apă, se vor bucura de frumusețea naturii și vor simți pe propria piele povestea nespusă a Văii lui Stan.

 

Traseul se parcurge în 4,5 ore. Asta înseamnă că este perfect pentru o excursie de o zi la munte. De dificultate medie, pentru că implică urcat pe scări, cățărat pe bolovani, mers pe lanțuri etc., traseul a fost reparat și este practic accesibil oricărui om cu o condiție fizică bună, care are puțin curaj și se încredere în propriile forțe.