Situat pe Calea Romanilor, în imediata vecinătate a Podului Traian, Hotel Coandi oferă o gamă extinsă de facilităţi şi servicii.

Hotelul oferă oaspeţilor 51 de camere (dintre care 3 suite, 3 single extra, 20 single executive, celelalte fiind camere double) şi 3 apartamente. Toate camerele sunt dotate cu: aer condiţionat, mini bar, seif, telefon cu acces internaţional direct, TV (satelit), acces Internet, sistem de prevenire a incendiilor iar apartamentele sunt dotate cu TV cu ecran plat, sală de baie cu jacuzzi, toaletă de serviciu.

Suita facilităţilor şi serviciilor oferite oaspeţilor este completată de: room service, servicii de spălătorie, închiriere de maşini, modalitate de plată prin card, depozitare de bagaje şi obiecte de valoare, rezervarea biletelor de călătorie şi a biletelor pentru participarea la evenimente culturale sau sportive, parcare supravegheată (30 locuri) şi garaje (14 locuri), transfer la aeroport, informaţii turistice, economice etc.

Restaurantul propune un meniu ce reuneşte specialităţi autohtone şi delicatese ale bucătăriei internaţionale. Salonul restaurantului are o capacitate de aproximativ 150 de locuri. Tot la Hotel Coandi stau la dispoziţia oaspeţilor barul de zi şi cel de noapte, cu un program specific, iar în zilele de vară oaspeţii au ocazia de a zăbovi pe spaţioasa terasă a hotelului. Restaurantul şi barul pot fi închiriate pentru găzduirea unor evenimente de factură diversă (de familie, de afaceri, academice etc.).

Sala de conferinţe a hotelului are o capacitate de 50 de locuri şi este dotată cu retroproiector, ecran, flipchart şi instalaţie de sonorizare, de la deschiderea hotelului fiind organizate aici prezentări de modă, expoziţii de pictură, conferinţe de presă, briefing-uri etc.

Pentru mai multe detalii accesați  www.hotelcoandi.ro

foto: booking.com