Pensiunea El Plazza – Băile Herculane

0
1503

Încadrată de peisajul montan şi situată în apropierea albiei Cernei, Pensiunea El Plazza oferă oaspeţilor o gamă foarte diversificată de facilităţi și servicii și multiple modalităţi de relaxare și petrecere a timpului liber.

El Plazza pune la dispoziția oaspeților 6 camere duble și 2 apartamente.

Facilităţile oferite în camere sunt conforme standardelor categoriei de 3 stele, incluzând frigiderul, televizorul, aerul condiţionat, sala de baie dotată cu vană sau cabină de duș, apă caldă şi încălzire centrală disponibile non-stop.

Alte facilități, precum telefon internațional, fax sau acces internet sunt disponibile la recepție.

Pentru a asigura un sejur cât mai relaxant oaspeților săi, Pensiunea El Plazza pune la dispoziție spații generoase destinate desfășurării unor activități recreative variate.

Există terenuri amenajate pentru practicarea tenisului, minifotbalului sau baschetului, spații în care pot fi organizate partide de biliard sau tenis de masă, la care se adaugă sala de fitness și piscina.

Se pot organiza partide de vânătoare sau pescuit în pădurile din împrejurimi.

Oaspeților ce preferă deconectarea prin mijloace mai puțin dinamice, Pensiunea El Plazza le oferă spații destinate lecturii sau jocurilor de societate (remy, table, şah etc.), precum și saună sau salonul de masaj.

Restaurantul El Plazza propune un meniu bazat pe mâncăruri tradiționale specifice zonei.

Pensiunea oferă și servicii de transport de persoane la aeroport, propriul serviciu de taxi și posibilitatea de a închiria mașini.

Oaspeții pensiunii El Plazza au ocazia de a organiza, drumeții pe munte şi pe Valea Cernei, la lacul de acumulare Valea lui Iovan, excursii la mănăstirile din regiune sau excursii la Porțiile de Fier I și pe Clisura Dunării.
Pentru mai multe detalii accesați www.elplazza.ro

 

foto: booking.com