Paștele, una dintre cele mai importante sărbători creștine, se apropie cu pași repezi și este bine să ne prindă pregătiți. Dacă nu te-ai hotărât ce cadouri să le iei celor dragi, iată câteva idei!

Tricou fain- suvenir cu mesaj- Zmeul Zmeilor

O înșiruire de 3 motive fantastico-reliste, decorative, care preiau forma animalelor fabuloase din basmele populare românești (balaur sau zmeu). Acestora li se adaugă motivul pajurei, care  a intrat în ornamentica tradițională prin prestigiul simbolic pe care l-a căpătat această pasăre, în urma prezenței ei pe stemele, steagurile sau monedele din Țările Românești.

Tricoul este unul clasic, alb, necambrat, decupat la gat, din bumbac 100% și se execută la comandă. Poți alege alte culori la broderie sau alt mesaj.

Ou decorativ de Paște

Oul este simbolul Paștelui, așa că poate fi un cadou cu buget redus și cu care nu poți da greș. Plăcuța ceramica în formă de ou este decorată cu motive tradiționale românești. La cerere, plăcuțele se pot personaliza cu alte elemente de decor.

Traista de acasă RO

Traista de acasă este un accesoriu din pânză naturală, creată special să aline dorul de casă. Aplicațiile sunt brodate și reprezintă harta României, în interiorul căreia se regăsește o inimă – frunza din colecția de simboluri etnografice românești. Tot pe traistă mai poate fi trecut și numele satului din care vă trageți, ori al orașului sau a regiunii.

Zgardana

Zgardana este o bijuterie cu adevărat specială. Brățara tradițională este lucrată din mărgeluțe foarte mici, împletite cu motive geometrice, de diferite culori, și poate fi purtată cu drag la mână de oricine, oricând.

Sfeșnic din ceramică

Un sfeșnic din ceramică smălțuită, pictat manual cu elemente tradiționale, poate fi cadoul perfect, dacă mergeți în vizită la prieteni de Paște. Puteți găsi online multe modele realizate ca la carte.