Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că, de câțiva ani încoace, piesele vestimentare inspirate de broderiile tradiționale românești au revenit la mare căutare. Ne bucură să vedem că româncele poartă cu drag ținute ce au ca elemente definitorii motivele tradiționale.

Rochia ie este o piesă vestimentară ce surprinde perfect mixul de feminin, tradițional și modern. O astfel de alegere conferă personalitate întregii ținute, indiferent de evenimentul la care o femeie alege să o poarte.

Dorin Negrău este unul dintre designerii care promovează de ani buni portul popular. De mai bine de 6 ani, el scoate pe piață minim două colecții pe  an, colecții ce au ca temă inspirațională tradiția românească!

Și Izabela Mandoiu face parte din tânăra generație de designeri care are ca elemente definitorii în colecțiile sale motivele populare.

Și cum designeri talentați au reinventat în fel și chip IA românească și motivele populare, ar fi păcat să nu ai acest obiect vestimentar în propriul dulap.

În funcție de modul în care o accesorizezi, această piesă vestimentară este foarte versatilă, iar vara te poate scoate din orice încurcătură. Sursa foto: lafemme.ro